Eventpersoneel van A tot Z

Tweepuntnul is een People Agency dat zich inzet om evenementen naar een hoger niveau te tillen. Samen met mensen, voor mensen. Onze poule van hosts en hostessen bestaat uit een goedlachs, veelzijdig, flexibel inzetbaar powerteam.

Goedlachs, want een hospitality fanaat weet dat het daar om draait.
Veelzijdig, omdat zij in een oogwenk van het onthaal naar de vestiaire, naar achter de bar kunnen jobhoppen.
Flexibel inzetbaar, want het einduur van jouw feestje wil je niet in steen graveren.
Powerteam, omdat we onze mensen kennen, respecteren en appreciëren.

Hostessenbureau met een tikkeltje méér

Vol bewondering kijken wij op naar onze klanten die keer op keer knallende events op poten zetten. Ook al kunnen zij niet anders dan buitengewoon stressbestendig zijn, doen wij er alles aan om hen volledig te ontzorgen op het gebied van personeel. Met een flinke dosis ervaring in de hospitality, recruitment en evenementensector, zorgen wij steeds voor de juiste persoon op de juiste plaats.

Wie is Tweepuntnul

Tweepuntnul draait vooral om de 980 toppers die er elke dag op uit trekken om events over heel België een beetje beter te maken.

Achter de schermen wordt het geheel aangestuurd door twee “jonge” ondernemers. Wij, Sander Meeuwssen en Joëlle Stoffelen, klonken begin 2019 op de lancering van Tweepuntnul. Eindelijk kwamen onze wilde plannen en dromen tot leven. Sindsdien zetten wij alles in om ervoor te zorgen dat Tweepuntnul een succesverhaal blijft. Groeien zonder verlies van kwaliteit en een community uitbouwen waar iedereen met passie en plezier aan het werk gaat, dat is ons streven.

Wat onze klanten zeggen over Tweepuntnul

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.