Onze Diensten

Lachen behoort tot ons vak, maar wanneer er een team samengesteld moet worden, zijn wij bloedserieus! Of je nu 2 of 200 helpende handen nodig hebt, wij zorgen voor een betrouwbare service op maat. Onze poule van hosts en hostessen bestaat uit +/- 900 werklustige enthousiastelingen met ieder zijn specialiteiten. Hieronder kun je de meest gevraagde functies terugvinden. Op zoek naar een specifiek talent? Wij gaan met plezier op zoek naar dé geknipte persoon!  

Hosts & hostessen

Host(ess) is een breed begrip. Het woord werd in het leven geroepen om de functie van een beroepsmatige gastheer/vrouw te benoemen. In de praktijk kunnen zij voor zeer uiteenlopende taken ingezet worden. Hun grootste superpower? Mensen zich welkom laten voelen met een oprecht warme glimlach.

Mascottes & personages

Santa, Rudolf, kerstelfjes of liever Sinterklaas, met hen op jouw event ben jij een echte baas. Een mascotte als publiekopwarmer of een superheld inzetten als randanimatie op jouw evenement? Onze entertainers brengen elk kostuum met veel enthousiasme tot leven.

Poetsploeg Sanitair

Een proper toilet zonder vervelende geurtjes, ook dat hoort bij een geslaagd evenement. Onze toiletdames (of heren) zorgen van bij de aanvang tot aan het einde van je event voor hygiënisch sanitair. Geen poetsmateriaal aanwezig op de locatie? Geen enkel probleem! Wij nemen graag een toiletbox voor je mee. Deze zit vol met materiaal en producten om alles te laten blinken als nooit tevoren.

Barpersoneel

Onze kelners worden met zorg geselecteerd. Ze hebben een scherp oog voor lege glazen en dorstige gasten én ze kunnen een pint bier tappen of een glas wijn uitschenken volgens de regels van de kunst. Schol!

Verkooptalenten

Kan jouw team tijdens een event, beurs, opendeurdag of ander piekmoment hulp gebruiken met de verkoop van jouw product of dienst? Wij hebben tal van dames en heren in onze poule die de kneepjes van het vak kennen!


Kinderanimatoren

Terwijl de grote mensen onbezorgd en onbezonnen van jouw evenement genieten, zorgen wij ervoor dat er geen verveling bij de kiddo’s toeslaat.

Projectcoördinator

Met een scherp oog voor detail, het talent om taken te verdelen en uitmuntende communicatie skills zorgt een project coördinator dat alles op rolletjes loopt op de dag van jouw event.

Parkeerwachters

De beleving van een evenement begint op de parking. Onze parkeerwachters zorgen er alvast voor dat ook hier het hospitality gehalte hoog ligt. Hiernaast beschikken zij over een flinke portie organisatietalent en inzicht, zodat wanparkeerders niet de kans krijgen meer dan één plaatsje in te pikken.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.